Вие сте тук

Реклами за бързи кредити

Рекламите за кредити започват да да ни правят все по-голямо впечатление и затова има едно много просто обяснение - пазарът започва да се насища на компании, развиващи дейност в сферата на онлайн кредитирането.

Реклами

Офертите им са навсякъде и ни дават възможност да се запознаем с различните параметри на бързите кредити от билбордове, брошури, радио и телевизионни спотове.

Все пак какво запомняме от тези реклами за бързите кредити? Първо, че те са по-добро решение от изнудване на шефа или връщане на стъклен амбалаж. Това е колкото забавна, толкова и наивистична представа за същинската функция на онлайн кредитите. Те са много, много повече от средство за погасяване на финансова нужда. Самото им име подсказва две неща - първо, това е финансова операция по отпускане на определена сума срещу лихва.

Тя се практикува под една или друга форма от стотици години. Новата дигитална среда просто даде ново изразно средство за кредитите. Цялата процедура - от канидатстването до усвояване на получената сума се извършва в Интернет, т.е. Вие не общувате физически с кредитиращата компания. Бързо, удобно и с лекота - това са характеристиките на бързите кредити. Те позволяват на много по-широк диапазон от кандидати да получат шанс за нужните средства.

Какво не ни казват рекламите? Обикновено това е високият лихвен процент, който в определени случаи може да е в пъти по-голям от този на “традиционните” банки. Съвсем естествено е, че в презентациите се набляга на бързата процедура, на различните възможности за погасяване - от рента, заплата и т.н. Към бързи кредити посягат потребители, изпаднали в неочаквано финансово затруднение. За тях е много по-важно да решат проблем и това е приоритет, пред който поставят размера на сумата, която ще се връща.

Като цяло в бързите кредити няма дребен шрифт и условия та за погасяване са ясни. Все пак прочитайте докрая всяка клауза на договора с финансиращата компания.
За да се ориентирате по-ясно в лавината от различни предложения за онлайн кредити, използвайте платформата imapari.bg. Само с една заявка ще кандидатствате пред най-големите фирми за кредити. Попълнете своя профил и очаквайте резултатите.

Average: 3.7 (3 votes)