Вие сте тук

Кредити за младото семейство

Според статистиката, най-активни в търсенето на бързи кредити са младите хора в активната възраст между 30 и 50 години. Те имат всички предпоставки за успешна кандидатура – обезпечаване на кредита със заплата, добри перспективи и като цяло чисто кредитно минало.

семейство

Тяхното одобрение става бързо и безпроблемно, а обикновено получават до няколко часа търсените средства. Това е много голямо предимство за едно младо семейство, което търси как да обезпечи своите финансови потребности. За какви нужди може да става въпрос:

Ипотечни кредити за закупуване или ремонт на недвижима собственост

Българите са сред първенците в света по брой собственици на жилища и този факт е продължение на старата родна пословица „моят дом е моята крепост“. В желанието си сами да притежават дома, в който живеят, много млади семейства кандидатстват за ипотечен кредит. Обикновено получават положителен отговор от банковите институции и така стават притежатели на жилище. Съпрузите носят споделена отговорност в изплащането на кредита. При ремонт нещата са сходни, така че планирате ли реновиране или сезонен ремонт, потърсете финансова подкрепа за това.

Кредити за почивка или пътуване

Без никакво съмнение, това е най-приятната причина да кандидатстваме за бърз кредит. Предимствата в случая е, че това е предвидим разход, планиран няколко месеца предварително. Лятната отпуска се превръща във вълнуващо преживяване, когато е обезпечена финансово. Това може да се случи най-добре с помощта на бърз кредит. След като свърши Вашата почивка, той се изплаща от заплатата или на няколко вноски през следващите месеци

Кредит за закупуване на автомобил

Нуждите на младото семейство предполагат и наличието на фамилен автомобил. В случай, че все още се колебаете дали да закупите кола, може би е добре да разгледате предложенията на водещите компании тук, в сайта. Обикновено и самите автокъщи работят в тясно сътрудничество в кредитиращите компании, така че младото семейство може да получи много изгодни условия.

Кредити за комунални нужди

Разходите на едно домакинство не са никак малки, като огромна част отива за плащане на комуналните нужди. Въпреки либерализирането на енергийния пазар и възможността да намалим сметките за ел.енергия с до 35%, все още цените за ток, газ, вода или парно са сериоизен фактор в утежняването на бюджета ни. Помислете за кредит, който би помогнал да решите неприятен казус.

Рефинансиращи и други кредити

Погасяване на предишни задължения, подготовка за новата учебна година, предстояща медицинска интервенция, раждане, кръщене, сватба.... причините могат да са безкрайни.
Мясото за кандидатстване обаче е само едно – imapari.bg

Само една заявка – безкрайно много възможности да получите своя бърз кредит.

Average: 5 (1 vote)