Вие сте тук

Какво трябва да знаем преди кандидатстване?

Съвсем простичко казано, трябва да знаете две неща преди да кандидатствате за кредит: да сте наясно защо го правите и да знаете от къде да вземете своя кредит. Разбира се, тези две твърдения увличат със себе си и други важни фактори, които следва да споменем.

кандидатстване

Задължителният и изначален въпрос, който трябва да си зададете- трябва ли ми бърз кредит наистина. Помислете над въпроса защо Ви е необходим и се уверете, че това е вашата алтернатива. Да припомним, че безплатен обяд няма. Същото е и при обвързването с бърз кредит- изисква се връщане на парите.

Преценете приходите си и възможни перспективи, прегледайте месечния си бюджет и бъдете далновидни. Без значение кратък или дълъг е периодът на връщане на сумата - необходимо е да бъдете убедени, че ще се справите с погасяването на вноските и ще управлявате правилно своите финанси. Въпреки че вече се предлагат „пари навреме“ и бърз кредит онлайн, които са с доста гъвкави и добри условия, ако смятате, че трудно бихте се справили с отговорностите по връщането на кредит, то по-добре не предприемайте това действие, а изчакайте по-добър момент в бъдеще.

Но, ако сте надежден кредитополучател, то предстои да решите от къде да изтеглите своя заем. Когато става въпрос за пари, трябва да бъдете особено внимателни и предпазливи. Спрете се на фирмата, на която можете да имате доверие. Започнете с това, като се информирате добре за компанията, която сте избрали.

Проверете дали тя притежава нужните законови лицензи (издадени от БНБ и КЗЗЛД) и има ли правото въобще да отпуска кредити на физически лица. Бързо и лесно можете да проучите в Интернет с какво реноме се ползва фирмата- има ли отзиви за порочни практики. Запознайте се с цялостната й дейност и политика в детайли! Разберете какво могат да ви предложат, за да покрият вашите нужди. Нека това, което ви предлагат, да е точно за вас-какви са общите условия и размерът на лихвите, има ли допълнителни застраховки или клаузи по договора, и всичко това удобно ли е вас, или ще се окаже във ваш ущърб. Отваряйте очите си на четири за дребни шрифтове.

Разбира се, няма как да пропуснем и най-важната препоръка: правилното място, на което само с една заявка кандидатствате за кредит пред топ компаниите у нас е Imapari.bg. Разгледайте предимствата на тази великолепна платформа и полълнете формата. Това е, успех!

Average: 5 (1 vote)