Вие сте тук

За нас и екипът

за нас

  • Кои сме ние?
  • Какво направихме до момента?
  • Как ни се доверяват потребителите и бизнеса?
  • Основна цел?

Кои сме ние?

Началото/екип

В началото, преди няколко години, група приятели с богат опит в IT иновациите, финансовите пазари и маркетинга се събрахме и разгледахме основните проблеми, които се случват на българският финансов пазар. Разговорите ни бяха продиктувани от факта, че ежедневно много от нашите приятели, близки, роднини, както и самите ние използваме различни финансови продукти, но се сблъскваме с начин на работа и статукво, което отдавна в т. нар. развити пазари е в услуга на потребителите, а не обратното.

След множество и различни дискусии решихме, че е време някой изцяло да промени `играта` и да постави потребителите `под светлината на прожектора`, тоест те да са важните и пазара и услугите да се нагаждат спрямо тях, а не обратното.

Основните проблеми бяха липсата на информация, представянето й по начин, който заблуждава или директно вкарва потребителя в спиралата на `вечния кредит`, липсата на една мрежа от сайтове, които да дават качествена, ясна и трезва оценка на всички новости, свързани с българския финансов пазар. Не на последно място разгледахме и законодателството, което дори и в момента търпи сериозна критика по отношение на детайлите, но ние изградихме една система, която чрез нашите финансови специалисти да `преведем` на достъпен език, онези финансови термини и детайли, от които всички ние се притесняваме и не разбираме достатъчно ясно.

Резултати

Какво направихме до момента?

Както се казва, `запретнахме ръкави` и почнахме да работим здраво, понякога по 24 часа/7 дни в седмицата. Изградихме 24pari.com, най-големият сравнителен сайт за компании, предлагащи бързо кредитиране, където потребителите могат да направят информиран избор, без да се притесняват от `дребния шрифт`. После се роди идеята за 24krediti.com, сайтът обединяващ последните финансови оферти на пазара от банкови и небанкови институции, тоест мястото, където клиентите ни могат да намерят бърз заем до минути за развалената им пералня, до финансиране от банковия сектор за най-смелите им бизнес начинания.

Последваха най-големият сайт за банковите оферти 24bankirane.com,, bezlihven.com (тук са всички последни продукти и оферти от безлихвените бързи заеми), iskampari.com, potrebitelski.com - ако се нуждаете от потребителски кредит ние събрахме всички на едно място за Вас, за да може да направите преценка кое е изгодно за вас и семейството Ви и кое не, после други и други сайтове.

Доверие

Защо ни се доверявате?

Довериха ни се, и потребителите (милион и половина български потребители от нашия старт), както и самия бизнес - компаниите и банките видяха шанса и възможността, която предоставяме за да достигнат до клиентите по един иновативен, `светъл` начин. Медиите започнаха да пишат за нас (линковете можете да видите тук). През 2015 година усилията ни бяха високо оценени и от Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране и се превърнахме в първия асоцииран член на АОНК, извън традиционните компании за бързи кредити. Това ни даде увереност и разбрахме, че сме на прав път и наистина даваме ценна и полезна информация и свързваме потребителите и бизнеса по правилния начин, без скриване на неприятната истина, тоест сбъдваме това, за което в началото се събрахме.

Иновацията

Налагане на модерните стандарти

Липсваше една единствена брънка, която не ни даваше мира. Тък като всички в екипът ни са `луди` на тема `бързо` и `лесно` искахме потребителите ни с един клик на мишката да кандидатстват към няколко компании за бързи кредити едновременно, без да губят излишно време и нерви като посещават десетки сайтове, звънят по телефони и пишат мейли. Десетки и стотици часове обсъждахме, чертахме, писахме различни варианти, за да можем максимално да улесним всеки обикновен човек, който се нуждае от малки и не толкова малки суми в заем, да може бързо и лесно да кандидатства с една заявка към повече от една фирма. За целта създадохме сайтът imapari.bg, където за не повече от 5 минути потребителят въвежда своята апликация, а тя бива разпределяна чрез най-иновативната платформа за обработка и насочване на заявки за бързи кредити към множество компании. Така дадохме възможност на клиента да има по-голям шанс при кандидатсване, от друга страна компаниите да въвеждат критерии, които да отговарят на техните изисквания. Тази симбиоза даде перфектния резултат, който се надяваме е от полза за всички..

Успехът ни в България ни помогна да насочим усилията си към разработването и управлението на финансови сайтове и платформи на пазари като Канада и Великобритания, където получаваме чудесни отзиви за работата си, постоянно трупаме ценнен опит и се стремим да въвеждаме нови и добри практики в България, които да са от полза на бизнеса и потребителите.

Философия

Не става дума за науката Философия, а за нашия възглед над нещата, които правим и развиваме. Всяка една компания, услуга или продукт, които целят да предложат нещо уникално и нужно на пазара, е нужно да имат философия.

Това е нашият възглед как обслужваме нашите потребители и какво предоставяме. Както винаги се стремим към безплатна услуга за крайния клиент съчетано с богат избор, бързи решения и свободен избор.

Всичко това съчетано с възможности за сравняване, информираност на дадени теми и още други важни елемент, правят комбинация която може да задоволи потребностите на 99,99% от клиентите (защото винаги има 0.01% вероятност).

Благодарности

Бихме искали да благодарим на всички наши клиенти и потребители, както и на бизнеса, който ни се доверява и да заявим ясно, че с Вашата подкрепа ще продължим да налагаме `нов морал` в българското онлайн пространство.